acerola1
alga Chlorella Pyroneidosa1
aloes1
aronia1
Bifidobacterium lactis1
bioflawonoidy cytrusowe2
burak1
chlorella2
chrzan1
czarna porzeczka1
czarnuszka1
dzika róża2
głóg2
grejpfrut1
hibiskus1
jeżówka purpurowa1
krwawnik1
Lactobacillus plantarum2
Lactobacillus rhamnosus1
liofilizowane mleko klaczy1
lipa1
lukrecja1
magnez1
maitake1
malina1
mech islandzki1
mentol1
mięta pieprzowa2
migdałecznik chebułowiec1
miodla indyjska1
N-acetylo-L-cysteina1
nasturcja1
ocet1
olej z czarnuszki2
olejek z jodły1
olejek z oregano1
oliwa z oliwek1
oliwka1
ostryż2
pelargonia afrykańska2
pięciornik1
podbiał1
pokrzywa1
porost islandzki1
prawoślaz2
propolis1
pyłek pszczeli1
rozmaryn2
selen2
skrzyp polny1
Streptococcus thermophilus1
szałwia1
traganek1
tymianek1
werbena1
wierzba1
witamina A2
witamina B121
witamina E1